top of page

Begeleiding

Het kan zijn dat u door een handicap of ziekte beperkt bent. Of u bent ouder van een verstandelijk beperkt kind en/of jongvolwassene. Dit kan veel onzekerheden en vragen over de toekomst en de ontwikkeling met zich meebrengen. We Care and Travel kan u hierin begeleiden. Wij bieden begeleiding zowel individueel als in groepsverband. 

We Care and Travel biedt begeleiding aan mensen die op het punt staan de regie van hun eigen leven te verliezen. Het doel van onze begeleiding is ervoor zorgen dat u dagelijkse algemene levensverrichtingen zelfstandig kunt (blijven) uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan psychische en sociale problemen, en alles wat daar tussen zit. We Care and Travel biedt u daarbij de juiste begeleiding. Het doel van de ondersteunende begeleiding is u zodanig ondersteunen dat u uw zelfredzaamheid kunt handhaven: met de ondersteunende begeleiding blijft u zelf nog bepaalde dagelijkse activiteiten doen. Van psychische tot sociale problemen: We Care Travel ondersteunt en begeleidt daar waar nodig. U kunt rekening op een methodische doelgerichte ondersteuning. Een totale empathie. Van kwaliteit van leven tot participatie in de samenleving.

Als uw gezondheid te wensen over laat, kunnen wij met behulp van persoonlijke begeleiding aan huis ervoor zorgen dat u de regie over uw eigen leven behoudt. Wanneer u een beperking heeft of ziek bent kunt u nog steeds plezier hebben in uw leven. Je staat er niet allen voor!

bottom of page