top of page

Met of zonder woorden

verbinden met elkaar

Hoe doe je dat, hoe krijg je dat,

simpeltjes voor elkaar

Het overbrengen van gevoel

dat doe ik maar niet even

Het hangt weer samen met hetgeen wat ik

beleefde in mijn leven

Ons bedrijf is gebaseerd, opgericht en groot geworden op het feit dat de behoeften van de cliënt van het grootste belang is. Dit feit is onze ideaal en belangrijker dan winst maken. Empathie, Gentle, Kennis en liefde zijn onze wapens. 

 Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Investeren in de toekomst

We Care and Travel richt zich op de toekomst door zich constant te ontwikkelen en door te ondernemen. Wij investeren in onze medewerkers omdat zij de drijvende kracht van onze organisatie zijn. 

Werken en leren een beleving

Werken bij We care and Travel V.O.F is leerzaam. Ons aanbod is divers. Wij richten ons op mensen met een autistische, verstandelijke of combi beperkingen in de volle breedte en van jong tot oud. Van ondersteuning thuis tot dagbesteding. Wij bieden interne doorgroeimogelijkheden en besteden veel aandacht aan persoonlijke loopbaanontwikkeling door onder andere activiteiten voor mensen met beperking.

We Care and Travel V.O.F

Email: info@wecaretravel.nl

Abeelstraat 8

4621 AH bergen op Zoom

0648222165

KVK 52724794

AGB 732638

Begeleiding met liefde!

Zorg aan Zorg!

bottom of page